Scapa de parodontoza! Alege un tratament cu laser dentar!

Parodontoza este o afectiune grava a danturii care daca nu este tratata la timp poate duce la pierderea dintilor. Este foarte important sa intelegi ca aceasta afectiune trebuie tratata pana nu este prea tarziu!

Stii cum se manifesta prodontoza?

Aceasta boala se manifesta prin deteriorarea parodontiului. Mai exact, se instaleaza o infectie cauzata de bacteriile din cavitatea bucala, lucru care va duce la probleme severe ale danturii:

  • respiratie urat mirositoare;
  • retractie gingivala;
  • pierderea dintilor;

Principalul factor care favorizeaza aparitia parodontozei este placa bacteriana. Aceasta se formeaza pe dinti si poate fi tinuta sub control doar cu o igiena orala stricta (iti periezi dintii de minim doua ori pe zi si folosesti apa de gura sau ata dentara).
De asemenea, se recomanda sa mergi periodic la medicul dentist pentru a te asigura ca ai parte de o dantura sanatoasa.

Parodontoza se poate vindeca doar in anumite conditii
  • daca este tratata in mod corect folosind tehnici moderne;
  • daca pacientul elimina factorii care au dus la aparitia bolii;
  • daca se adopta obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste igiena bucala;
  • daca pacientul se prezinta la consultatii stomatologice in mod constant;
Tratamentul cu laser impotriva parodontozei

Tehnologia vine in ajutorul tuturor pacientilor care se confrunta cu aceasta problema.
Laserul dentar ar trebui sa fie un echipament nelipsit din orice clinica stomatologica.
O procedura eficienta de tratare a parodontozei se realizeaza doar cu ajutorul laserului dentar si este minim-invaziva. Asadar, nu vei simti durere in timpul interventiei.
Un asemenea tratament dureaza aproximativ o ora, iar daca cavitatea bucala este puternic afectata de parodontoza acesta va trebui repetat.
Tratamentul cu laser dentar este singura metoda care ajuta la sterilizarea pungii parodontoale si a osului din jurul radacinii dintilor afectati.
Medicul stomatolog va curata bine zonele greu accesibile si va elimina tartrul care s-a depus in zona radacinii dintelui. Cu ajutorul laserului, medicul stomatolog va putea efectua o decontaminare eficienta a pungilor parodontale.
Tratamentul cu laser dentar impotriva parodontozei poate fi eficient pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune, neavand nici un fel de restrictii de varsta.
Pretul unui asemenea interventii este de 1800 lei pentru ambele arcade dentare si se numara printre cele mai eficiente solutii de tratament impotriva parodontozei.
Pentru a te programa in cabinetul nostru din Pipera – Voluntari, te rugam sa ne contactezi la 0741665511 sau sa ne trimiti un mesaj prin intermediul formularului de contact!

Leave a comment

WhatsApp chat