Reconstructia si estetica faciala

Consideri ca ai nevoie de o operatie estetica?

Iti doresti un aspect perfect din punct de vedere fizic?

Stiai ca exista cateva proceduri chirurgicale care te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite?

Iata cateva detalii despre cele mai solicitate interventii atunci cand vine vorba de reconstructia si estetica faciala.

Reconstructia si estetica faciala (1)
Insertia implanturilor de silicon

Persoanele de sex feminin se numara printre cele care solicita cel mai des aceasta procedura, deoarece ele isi doresc un ten perfect, lipsit de defecte.
Cu ajutorul unei asemenea interventii poti sa restabilesti simetria fetei si in acelasi timp sa echilibrezi trasaturile faciale.
Pentru a beneficia de o interventie de succes este indicat sa apelezi la un specialist. Doctorul Emanuel Anti poate fi persoana care te poate ajuta din acest punct de vedere, el fiind gata sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie direct in cabinetul nostru stomatologic.

Blefaroplastia sau chirurgia pleoapelor

Aceasta procedura se adreseaza in general persoanelor care odata cu inaintarea in varsta au un exces de tesut la nivelul pleoapelor care face ca ochiul sa para obosit.
Blefaroplastia se realizeaza sub anestezie locala, iar durata de executie a intregii proceduri poate sa varieze in functie de manevrele efectuate.
Dupa aceasta interventie vei observa cum ridurile si excesul de tesut regasit la nivelul pleoapelor va scadea considerabil sau chiar va disparea in totalitate.
Totodata, o interventie chirurgicala de acest tip te poate ajuta si la imbunatatirea vederii deoarece excesul de piele de la nivelul pleoapelor poate sa reduca campul vizual.

Brow lift sau ridicarea sprancenelor

La fel ca si in cazul celorlalte interventii si aceasta procedura este facuta de un medic specialist. Aici este foarte important sa respecti cateva lucruri:

  • evita consumul de bauturi alcoolice cu cel putin 12 ore inainte de interventie;
  • nu consuma medicamente sau substante cu caracter anticoagulant cu cel putin o saptamana inainte de interventie;

Procedura se realizeaza sub anestezie locala imediat dupa ce zona sprancenelor a fost dezinfectata temeinic. Pentru a asigura un rezultat de lunga durata, firele cu care se fac cusaturile vor fi prinse in tesuturile ferme ale scalpului.

Dupa operatie este recomandat sa respecti urmatoarele sfaturi:

  • urmeaza un tratament de o saptamana cu medicamente antiinflamatorii;
  • nu dormi pe burta cel putin 3 saptamani;
  •  primele 2 saptamani de la operatie evita razele soarelui sau ultravioletele;
  •  timp de 4 saptamani lasa la o parte masajele faciale;
  •  pentru a te asigura ca totul a decurs bine sunt recomandate cateva consultatii postoperatorii;
Augmentarea buzelor

La fel ca si in cazul implanturilor faciale de silicon, marirea buzelor este o procedura aleasa tot de persoanele reprezentante ale sexului frumos.
Augmentarea buzelor dureaza aproximativ 30 de minute si nu este o interventie dureroasa.
Pentru inceput medicul iti va aplica o crema anestezica pe buze iar daca mai este necesar se vor face si cateva injectii care sa iti amorteasca complet buzele. Dupa care se insereaza substanta ce ajuta la marirea buzelor. Interventia este una eficienta iar buzele tale vor fi mai voluminoase. Dupa aceasta procedura se recomanda sa aplici gheata pe buze si sa le masezi usor.

Daca esti interesat/a de una dintre procedurile mentionate sau vrei sa afli mai multe informatii despre serviciile noastre de reconstructie si estetica faciala, te invitam sa ne contactezi telefonic la 0741 66 55 11.

WhatsApp chat