Nobel Biocare USA – un implant dentar premium

Ai nevoie de un implant dentar de calitate superioara?

In cazul acesta ar trebui sa stii ca Nobel Biocare este un lider mondial in domeniul implantologiei, avand deja o vechime pe piata de peste 50 de ani.

Dar oare cu ce vine nou Nobel Biocare fata de celelalte implanturi?
In primul rand acesta are o stabilitate uimitoare si o estetica deosebita. Totodata, pacientii care aleg aceasta solutie beneficiaza si de o integrare rapida in tesutul osos si un termen mai scurt de regenerare a acestuia. Acest tip de implant reprezinta una dintre cele mai bune solutii atunci vine vorba de restaurari dentare. Nobel Biocare a fost conceput pentru a oferi o stabilitate excelenta si pentru ca toti pacientii sa beneficieze la finalul tratamentului de un zambet cat mai natural. O caracteristica foarte importanta este ca pozitionarea implantului poate fi ajustata chiar in timpul inserarii, obtinandu-se rezultate de foarte buna calitate.

Nobel Biocare este un produs care se face instant remarcat si care iti ofera durabilitatea de care ai nevoie, ajutand cu succes la recuperarea dintilor pierduti. Este potrivit pentru aproape orice tip de dantura reusind fara nici un fel de probleme sa o repuna in valoare.
Interventia stomatologica care presupune inserarea unui asemenea implant nu este deloc dureroasa, iar pentru a asigura succesul acestui tratament este recomandat sa urmezi cu strictete sfaturile stomatologului. Este firesc imediat dupa interventie zona afectata sa te deranjeze putin dar pe masura ce timpul trece nu vei mai simti nimic. Din contra, vei ramane placut surprins de felul in care acest tip de implant se integreaza in cavitatea bucala.
Cu Nobel Biocare vei avea siguranta ca implantul dentar ti se va potrivi si ca vei putea beneficia din nou o dantura functionala. Daca ai pierdut o masea se recomanda sa apelezi cat mai repede la un implant pentru a evita deplasarea dintilor sau alte probleme de natura estetica. Golul ramas iti poate afecta in timp atat fizionomia cat si masticatia.

In masura in care totusi a trecut o perioada de la pierderea dintelui sau a maselei, te informam ca implantul Nobel Biocare poate fi inserat chiar si in locurile inguste sau dificile, dar dupa cum am mentionat este recomandata inserarea implantului cat mai curand posibil. Acesta reprezinta o investitie inteligenta de care te vei putea bucura o perioada foarte lunga de timp. Chiar daca in comparatie cu alte implanturi pretul acestuia este putin mai mare, calitatea si longevitatea il fac de cele mai multe ori alegerea perfecta.
In masura in care esti interesat de implantul dentar Nobel Biocare, te informam ca poti opta pentru acesta in cabinetul nostru stomatologic, fiind disponibil la pretul de 600 euro. Apeleaza la o consultatie specializata si afla toate detaliile despre aceasta solutie de reconstructie a dintilor.
Te poti programa telefonic la 0741 66 55 11 sau prin intermediul formularului disponibil pe pagina noastra de contact.

WhatsApp chat