Str. Emil Racovita nr. 35-39, Pipera-Voluntari, Bucuresti

Invisalign – alegerea ideala pentru dinti frumosi

Invisalign - alegerea ideala pentru dinti frumosi

Stii ce este Invisalign?

Ei bine, acesta este un aparat dentar invizibil, compus dint-un set de aliniatori personalizati care pot sa transforme intreaga experienta intr-una mult mai placuta pentru pacient.

De ce este atat de special acest aparat dentar?

Invisalign este alcatuit din aliniatori detasabili iar tratamentul in sine nu va aduce schimbari in alimentatie sau in igienizare. Un alt mare beneficiu oferit de acest tip de aparat dentar este ca viata sociala nu iti va fi afectata deoarece poti sa-l scoti din cavitate orala in orice moment.

Aliniatorii aparatului Invisalign sunt aproape invizibili deoarece sunt realizati dintr-un material transparent. In plus, aparatul poate fi indepartat atunci cand vrei sa mananci sau cand te speli pe dinti. Este potrivit chiar si pentru copii deoarece ii va ajuta sa aiba parte de un zambet perfect fara sa se simta stingheriti ca poarta aparat dentar.

Avantajele oferite de aparatul dentar Invisalign

Aparatul dentar Invisalign iti va oferi numeroase beneficii, faptul ca este complet invizibil din cauza aliniatorilor transparenti iti ofera avantajul ca nimeni sa nu observe ca porti acest aparat.

Nu provoaca dureri sau disconfort deoarece nu are bracketi sau sarme si exista doar o mica presiune la schimbarea fiecarui set de aliniatori.

In plus, aliniatorii se pot schimba acasa fara sa fie necesar sa mergi la medicul ortodont. Poti folosi cu succes acest tip de aparat dentar pentru a avea parte de un tratament ortodontic mult mai confortabil.

Vizitele facute la medicul ortodont vor fi destul de rare, consultatia clasica putand fi programata la 8 saptamani sau chiar la 3 luni.

Aparatul Invisalign este 100% personalizabil si va functiona pe intreaga durata a purtarii.

Fortele pe care aparatul le aplica sunt reduse astfel incat sa iti protejeze dintii de miscari bruste.

Poti manca orice iti doresti atunci cand nu porti gutierele si iti poti respecta intocmai rutina de igienizare.

Cine poate beneficia de aparatul Invisalign

Acest tip de aparat poate fi utilizat cu succes in cazurile simple de aliniere a dintilor, mai ales pentru zona frontala sau in cazul spatiilor interdentare minore. Adolescentii se pot bucura de acest tip de aparat dentar care ii va ajuta sa isi rezolve problemele de aliniere a dintilor. Aspectul aparatului prezinta un mare beneficiu pentru ei deoarece nu este vizibil. Durata tratamentului ortodontic este un alt mare avantaj deoarece este mult mai mica fata de cea care implica purtarea aparatului dentar clasic.

Adultii care isi doresc un tratament ortodontic discret pot apela cu incredere la Invisalign. Acest aparat nu va avea un impact negativ asupra vietii sociale sau profesionale. In plus, nu implica dureri si poate fi inlaturat cu lejeritate ori de cate ori situatia o cere.

Invisalign este aparatul dentar perfect pentru toate persoanele care isi doresc sa aiba parte de o dantura frumoasa si sanatoasa. In mod sigur acesta reprezinta o buna modalitate prin care iti poti alinia dintii fara ca imaginea ta sa fie afectata. Invisalign este alegerea persoanelor care vor sa aiba un zambet perfect.

WhatsApp chat