Str. Emil Racovita nr. 35-39, Pipera-Voluntari, Bucuresti

De ce sa alegi un implant dentar zigomatic

De ce sa alegi un implant dentar zigomatic

Ai probleme cu dantura?

Trebuie sa iti inlocuiesti un dinte de la nivelul maxilarului?

Ai auzit de implantul dentar zigomatic?

Citeste randurile urmatoare si afla toate detaliile!

Implanturile zigomatice se numara printre cele mai complexe interventii si se pot efectua doar intr-o clinica de specialitate. Suruburile care se utilizeaza la acest tip de implant sunt de trei ori mai lungi decat cele clasice si se insereaza direct in osul pometilor. De cele mai multe ori medicul stomatolog recomanda acest tip de implant atunci cand pacientul nu poate beneficia de implantul clasic.

Cand ai nevoie de un implant dentar zigomatic?

Ai nevoie de un implant zigomatic atunci cand ai pierdut de ceva timp un dinte de pe arcada superioara, iar asupra maxilarului a inceput deja fenomenul de resorbtie osoasa, pierzandu-si astfel din grosime.

In cazul prezentat poti opta doar pentru un implant zigomatic.

Care este diferenta dintre implanturile zigomatice si cele standard?

Implanturile zigomatice sunt recomandate pacientilor care prezinta o cantitate insuficienta de os maxilar pentru a sustine implanturile dentare normale.

Implantul clasic este introdus conventional in arcada superioara in timp ce implanturile zigomatice sunt fixate pe diagonala in pometi/osul zigomatic. Implanturile zigomatice masoara de la 35 si pana la 55 mm, fiind astfel mult mai lungi fata de cele clasice.

Beneficiile oferite de implanturile zigomatice

Implanturile zigomatice sunt recomandate persoanelor care vor sa aiba parte de o lucrare fixa de care sa se poata bucura intreaga viata. In plus, este o metoda prin care vei avea parte de dinti functionali fara alte interventii imediate.

Iti vei putea relua viata sociala in cel mai scurt timp posibil iar intr-o singura sedinta vei avea parte de implantul mult dorit. Cu ajutorul implanturilor dentare zigomatice vei reusi sa ai parte de un zambet complet sanatos si frumos. Vei ramane placut surprins de rezultatul pe care il vei obtine si vei zambi cu mai multa incredere.

Vrei sa afli mai multe detalii despre acest tip de implant?

Sau crezi ca esti un bun candidat pentru o asemenea solutie?
Programeaza-te in cabinet la 0741 66 55 11 si beneficiaza de o consultatie specializata
WhatsApp chat