De ce sa alegi aparatul dentar Invisalign

Aparatul dentar este un produs care te poate ajuta sa-ti corectezi tinuta dintilor. Cu ajutorul acestuia poti avea parte de o dantura mai frumoasa si de un zambet mai stralucitor.

Ai dintii inghesuiti?

Atunci trebuie sa stii ca o pozitie inghesuita a dintilor poate produce foarte multe probleme.  Dintii inghesuiti sunt mai greu de igienizat deoarece este dificil sa indepartezi placa dentara care se regaseste intre ei.

In plus riscul aparitiei cariilor dentare si afectiunilor gingivale este mult mai mare. Din acest motiv dintii inghesuiti pot cauza boala numita parodontoza.

Ca sa poti scapa de aceasta problema este indicat sa apelezi la un aparat dentar invizibil precum Invisalign. Acesta este confortabil, transparent si detasabil, putand de asemenea sa-ti ofere zambetul pe care ti-l doresti in timp ce-l porti.

Aparatul dentar Invisalign utilizeaza o tehnologie avansata care te poate ajuta cu succes sa-ti repozitionezi dintii asa cum ar trebui.

De ce este Invisalign diferit fata de alte aparate dentare?
Arata mai bine

Aparatul dentar obisnuit contine metal iar asta il face sa para inestetic. Invisalign este aproape invizibil, caracteristica care iti va oferi siguranta si incredere.

Este mai confortabil

Aparatul dentar traditional poate sa-ti provoace dureri deoarece acel metal te poate rani. Pe cand Invisalign este mult mai simplu si mai confortabil de purtat. Nici nu vei simti ca ai in gura un aparat dentar.

Este detasabil

Invisalign nu este un aparat dentar fix, acesta se poate indeparta foarte simplu ori de cate ori este cazul fara interventia medicului stomatolog.

Aliniatorii acestui aparat dentar se schimba o data la doua saptamani lucru care determina schimbarea treptata a pozitiei dintilor pana se atinge rezultatul dorit.

Poti manca orice iti doresti

Trebuie sa stii ca aparatul dentar Invisalign nu impune restrictii cu privire la alimentatie. Vei putea manca orice iti doresti deoarece ai posibilitatea sa scoti din gura aliniatorii inainte de masa.

Fara rusine in orice situatie

Invisalign poate fi purtat la ocazii speciale deoarece va trece neobservat.

Faptul ca porti un aparat dentar invizibil la locul de munca te va ajuta sa ai aceeasi incredere in tine ca altadata. Colegii tai nici macar nu vor observa ca porti un aparat dentar.

Vrei sa afli si mai multe informatii despre aceasta solutie de corectare a tinutei dintilor? Contacteaza-ne sau trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului dedicat.

Leave a comment

WhatsApp chat