Consultatii stomatologice online pe perioada izolarii la domiciliu

Din pacate, in prezent ne aflam intr-o perioada putin mai dificila, aceasta fiind impusa de situatia aparuta in urma pandemiei cu COVID-19.

Asadar, pentru a veni in ajutorul vostru am decis ca in aceasta perioada sa oferim consultatii stomatologice online. Poti intra pe WhatsApp in legatura directa cu Doctorul Lupu Florin.

Click aici si beneficiaza de o consultatie stomatologica online pe whatsapp

Bineinteles, ne puteti contacta si telefonic la 0745 195 600 sau prin intermediul formularului disponibil pe pagina deConsultatii Online!
Astfel, daca ai dureri sau probleme dentare iti recomandam sa iei legatura cu noi folosind una din metodele mentionate anterior.
Acestea fiind spuse, te invitam sa descoperi si cateva sfaturi pe care le poti urma in aceasta perioada in ceea ce priveste sanatatea ta orala!

Ingrijirea dentara la domiciliu

Curatarea cavitatii orale

Periajul dentar trebuie realizat corect de cel putin 2 ori pe zi, dimineata si seara. Acesta trebuie facut aproximativ 2 – 3 minute.
Este recomandat sa folosesti ata dentara pentru a curata spatiile dintre dinti si bineinteles apa de gura care te poate ajuta sa indepartezi agentii patogeni din cavitatea bucala.
Curatarea corect a dintilor te poate ajuta atat sa ai o dantura curata si sanatoasa cat si sa eviti infectiile sau abcesul dentar.

Combaterea durerilor dentare
Daca ai dureri dentare este indicat sa iei legatura cu medicul stomatolog. Astfel, vei putea beneficia de o consultatie specializata alaturi de alte sfaturi care te pot ajuta sa scapi de durere.

Alte masuri de igiena

– Spala-te pe maine cu apa si sapun cel putin 30 de secunde.
– Nu iti atinge ochii, nasul si gura daca ai mainile neigienizate.
– Daca stranuti sau tusesti acopera-ti nasul si gura cu un servetel de unica folosinta pe care dupa utilizare sa-l arunci la cosul de gunoi.
– Dezinfecteaza frecvent cu solutii pe baza de alcool suprafetele cu care intri in contact.
– Aeriseste-ti casa de mai multe ori pe zi.
– Nu lua medicamente antivirale sau antibiotice, exceptie facand cele care ti-au fost recomandate de medic.
– Evita contactul cu alte persoane, mai ales cu cele care se afla in autoizolare.
– Foloseste masca de protectie.

(sursa: https://www.mai.gov.ro/15-recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/)
In concluzie, noi in aceasta perioada vom incerca pe cat posibil sa-ti stam la dispozitie. Daca ai probleme de natura dentara, nu ezita sa ne contactezi.

Sa ne vedem cu bine!

Multa sanatate!

WhatsApp chat