Cand si de ce sa optezi pentru fatete dentare

In cazul in care iti doresti sa ai parte de un zambet perfect, fatetele pot reprezenta una dintre cele mai rapide modalitati catre succes. Pacientii care opteaza in general pentru aceasta solutie au dintii patati, ciobiti sau deteriorati.

Ce sunt fatetele dentare?

Acestea sunt asemanantoare cu niste lamele subtiri, realizate din portelan care iti pot oferi un aspect imbunatatit al danturii.Fatele dentare reprezinta o solutie personalizata pentru fiecare pacient in parte, realizandu-se in functie de conturul dintilor. Pentru inceput medicul stomatolog trebuie sa pregateasca dantura, prin urmare pentru ca acestea sa poata fi aplicate dintii trebuie slefuiti. Totodata, se va alege si nuanta cea mai potrivita pentru zambetul si dantura ta. Este important sa te hotarasti din timp la culoare deoarece ulterior aceasta nu mai poate fi schimbata.
Iar acum ca am aflat cateva detalii despre acestea, haideti sa descoperim avantajele fatetelor alaturi de motivele pentru care merita sa apelezi cu incredere la aceasta solutie.

Avantajele fatetelor dentare
  • ofera posibilitatea de a avea o dantura perfecta;
  • rezolva problemele vizibile regasite la nivelul dintilor;
  • sporesc increderea in sine;
  • ofera un zambet alb intr-un timp scurt;
  • fatetele dentare nu isi modifica nuanta;
  • este un tratament eficient pe o perioada lunga de timp;

Acestea fiind spuse, in randurile urmatoare vei putea gasi si cateva din motivele pentru care merita sa optezi pentru fatete dentare:
Ofera un aspect natural al dintilor. Da, asa este! Din momentul in care vei avea montate fatete vei vedea o imbunatatire naturala a dintilor tai. Astfel nu va mai trebui sa-ti ascunzi dintii sau sa iti fie rusine sa zambesti deoarece dantura ta va arata perfect. In acest fel ai posibilitatea sa transformi niste dinti inchisi la culoare in dinti albi si stralucitori.

Rezistenta sporita
Fatetele dentare ofera o rezistenta marita in fata produselor care contin tutun sau diferiti coloranti. De asemenea, fata de dintii naturali, culoarea acestora este mult mai longeviva. In masura in care le ingrijesti, acestea pot rezista fara probleme pana la 20 de ani.
Intretinere simpla
Fatetele dentare nu necesita un tratament special, fiind astfel foarte usor de intretinut. Spalatul pe dinti de doua ori pe zi, apa de gura si utilizarea atei dentara sunt suficiente pentru curatarea acestora.
Si nu uita! Pentru a beneficia de o dantura rezistenta se recomanda sa te programezi periodic la o consult stomatologic.

Vrei sa apelezi la aceasta solutie simpla de imbunatatire al aspectului dintilor tai?

Te invitam la o consultatie gratuita!

Detalii si programari la 0741 66 55 11!

Leave a comment

WhatsApp chat