Bijuteriile dentare din cristale Swarovsky -Avantaje

Bijuteriile dentare iti ofera posibilitatea de a avea un zambet aparte. Si pentru ca exista o mare sansa ca cel putin o data in viata sa fi fost tentat sa iti pui o bijuterie pe un dinte, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa prezentam cateva informatii despre procedura care consta in lipirea pe unul sau mai multi dinti a cristalelor Swarovsky.
Este important sa stii ca bijuteriile dentare din cristale Swarovsky se aplica intotdeauna in cabinetul stomatologic. Astfel, vei putea fi sigur ca vei beneficia de o interventie de calitate.

Aplicarea bijuteriilor dentare

Pentru inceput medicul stomatolog realizeaza o curatare profesionala printr-un detartraj urmat de perierea dintilor cu o pasta fara flour.
Dintele pe care se va aplica bijuteria va fi uscat si izolat pentru a nu intra in contact cu saliva, dupa care suprafata pe care se va lipi bijuteria se demineralizeaza cu un acid special care trebuie sa se mentina pe dinte timp circa 30 de secunde. Pentru a elimina tot acidul de pe dinte cavitatea orala trebuie clatita cu apa foarte bine, urmand ca dintele in cauza sa fie uscat cu un jet puternic de aer. Dupa acest procedeu, stomatologul aplica un lichid care ajuta la o aderare mai buna a cimentului pe suprafata dintelui. Zona se expune luminii UV pentru 20 – 30 de secunde dupa care se aplica un compozit lichid si se lipeste bijuteria cu un aparat special.
La final, pentru a intari compozitul se mai foloseste lumina UV timp de 1 minut.

Avantaje
  • Bijuteriile dentare nu implica dureri la nivelul dintilor si se poate renunta la ele foarte usor;
  • Modalitatea prin care se aplica este una rapida si nu necesita alte tratamente de intretinere;
  • Bijuteria nu necesita nici un fel de curatare speciala;
  • Cristalele Swarovski sunt rezistente, avand o durata de viata de pana la cativa ani;
  • Nu afecteaza structura sau suprafata dintelui;
  • Nu sunte toxice iar intretinerea acestora este foarte simpla, fiind necesara doar o curatare periodica. Este foarte important sa iti periezi foarte bine dintii si totodata sa feresti zona bijuteriei de tartru sau de carii.

Se recomanda ca in primele 24 de ore de la montarea bijuteriei sa se evite periajul dintelui in cauza. Dupa aceasta perioada se poate relua spalatul normal al dintilor, de doua ori pe zi.
Acestea fiind spuse, in masura in care esti interesat de o bijuterie dentara din cristal Swarovsky, te invitam la cabinetul nostru din Pipera-Voluntari pentru a afla mai multe detalii.

Te poti programa telefonic la 0741 66 55 11.

Bijuteriile dentare
WhatsApp chat