Avantajele implantului dentar MegaGen AnyOne

Ai nevoie de un implant dentar?

Daca citesti acest articol probabil esti ingrozit sau speriat de intreaga procedura.  Insa, este bine sa stii ca stomatologia a avansat foarte mult si prin urmare durerea pe care o vei simti va fi minima sau chiar inexistanta. Totodata, intregul proces de inserare a unui implant se desfasoara sub anestezie, asadar nu ai nici un motiv sa iti faci griji.

In alta ordine de idei, in masura in care vrei sa beneficiezi de un implant de calitate iti recomandam MegaGen AnyOne. Iata cateva caracteristici importante ale acestuia:

  • tratat XPEED – un tratament unic de suprafata imbogatit cu ioni de calciu pentru osteointegrare in timp record. Prin acest proces reziduurile acide care provin din procesul de sablare si demineralizare sunt indepartate. In plus rezultatul este o suprafata pura, albastra.
  • dotat cu spire autofilentante Knife Thread care reduc tensiunea asupra osului;
  • beneficiaza de design cristal conic care minimizeaza micromiscarile de la interfata bont-implant.

Compatibilitatea cu acest tip de implant este foarte buna chiar si in cazul densitatilor osoase scazute. Totodata, implantul denar MegaGen AnyOne este mult mai stabil si se pastreaza intr-o stare perfecta de-a lungul timpului.

Principalele beneficii aduse de implantul dentar MegaGen AnyOne
  •  implantul nu se slabeste, reusind astfel sa treaca cu succes testul timpului;
  • poate fi inserat indiferent de densitatea osului;
  • rezultatul estetic este unul deosebit;
  • nu prezinta riscuri de necrozare a tesuturilor;
  • procesul de inserare nu este deloc complicat si totodata nu este dureros;

Pe piata exista foarte multe tipuri de implanturi dentare. Tu trebuie sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine cu nevoile si bugetul pe care il ai la dispozitie.

Desigur ca este recomandat ca mai intai sa te sfatuiesti cu medicul stomatolog si sa alegi varianta recomandata de acesta. Gandeste-te ca este o investitie pe care o faci o data in viata si meriti sa ai parte de tot ce este mai bun.

Implantul dentar MegaGen AnyOne iti ofera siguranta si calitate. Este un brand renumit datorita implanturilor rezistente, care ajuta in acelasi timp la obtinerea unei danturi functionale.

Daca esti un perfectionist si iti doresti sa ai parte de tot ce este mai bun atunci ai nevoie de un implant care sa reziste in timp si care sa fie cat mai calitativ si rezistent.

Alege cu incredere MegaGen AnyOne daca vrei sa ai parte de o dantura ireprosabila si de o lucrare calitativa. La finalul interventiei vei vedea ca nu se observa nici o diferenta intre dintii tai naturali si implant.

Contacteaza-ne pentru o consultatie specializata si afla cum poti beneficia de un asemenea implant. Detalii la 0741 66 55 11.

WhatsApp chat