Albirea dintilor la domiciliu

Albirea dintilor reprezinta unul dintre cele mai solicitate tratamente de estetica dentara, acest lucru datorandu-se faptului ca aproape toata lumea isi doreste o dantura cat mai alba si mai curata.
In general, cei care isi doresc un asemenea tratament au la nivelul dintilor diferite pete cauzate de alimente, cafea si de cele mai multe ori de fumat.
Procesul de albire dentara poate fi realizat atat in cabinetul stomatologic cat si in confortul casei tale. Iar daca te numeri printre persoanele carora le place sa se ingrijeasca fara sa se deplaseze, un tratament de albire cu ajutorul gutierelor poate fi mai mult decat ideal.

Realizarea tratamentului de albire cu gutiere

Pentru a putea parcurge procesul de albire trebuie sa te programezi la o consultatie in cabinetul nostru stomatologic. Astfel, vom putea decide daca aceasta metoda de tratament va functia asupra dintilor tai.
Totodata, in cadrul acestei consultatii vei putea afla toate informatiile de care ai nevoie despre aceasta procedura si vei putea sa-ti faci o idee cu privire la durata unui asemenea tratament si potentialul succes pe care acesta il poate avea.
Daca totul este in regula, vei primi doua gutiere din plastic transparent care se vor mula pe suprafata dintilor tai. In interiorul acestora va mai ramane un spatiu care va fi umplut cu un gel special de albire. Utilizand gutierele, gelul mentionat anterior va intra in contact cu smaltul dintilor. Excesul de gel se poate indeparta usor iar la final tot ce mai trebuie sa faci este sa te clatesti foarte bine cu apa.
Acest tip de tratament de albire se desfasoara pe o perioada de la cateva zile pana la cateva saptamani, iar in functie de concentratia gelului gutierele trebuie purtate pana la 6 ore / zi.
Gutierele de albire sunt accesorii personalizate, prin urmare se vor potrivi perfect cu dantura ta. Daca ai dificultati atunci cand le porti sau vrei sa afli mai multe detalii este indicat sa apelezi la medicul stomatolog de la care le-ai primit.

Gutierele ofera o modalitatea foarte buna de a beneficia de dinti albi intr-o perioada scurta de timp.  Doar medicul dentist este calificat sa-ti recomande un astfel de tratament. Albirea dintilor in confortul casei tale este un proces sigur pe care il poti parcuge cu cea mai mare usurinta.

O dantura alba si stralucitoare iti poate asigura o pozitie buna in societatea in care traim, tinand cont ca la ora actuala imaginea fiecaruia este cat se poate de importanta. Astfel, un zambet care expune o dantura curata te poate ajuta foarte mult.
Daca vrei si tu sa beneficiezi de un tratament de albire a dintilor care poate fi desfasurat din confortul casei tale, te invitam la o scurta consultatie.

Te poti programa in cabinetul nostru sunandu-ne la numarul de telefon 0741 66 55 11.

De asemenea, poti afla mai multe informatii despre pretul unui asemenea tratament vizitand pagina dedicata serviciilor noastre de albire dentara.

Leave a comment

WhatsApp chat