Str. Emil Racovita nr. 35-39, Pipera-Voluntari, Bucuresti

Albirea dintilor iti poate schimba viata

Albirea dintilor iti poate schimba viata

Albirea dintilor este un tratament stomatologic care in mod sigur iti poate schimba viata. Dantura este primul lucru pe care il observam atunci cand interactionam cu alte persoane si din acest motiv este important sa avem parte de un zambet cu care sa ne putem mandri.

O dantura frumoasa iti ofera mai multa incredere in tine si te ajuta sa ai mai multa siguranta in tot ceea ce faci.

Cum stii ca ai nevoie de un tratament de albire a dintilor?

Albirea dentara este un tratament stomatologic recomandat tuturor persoanelor care isi doresc un zambet perfect. Acest tratament ofera posibilitatea de a beneficia de dinti mai albi cu pana la 6 nuante.

In cazul in care nu stiai, alimentele pe care le consumam alaturi de obiceiurile vicioase precum fumatul reprezinta principalii factori care duc la schimbarea culorii dintilor.

Ca sa poti avea parte de o dantura frumoasa trebuie sa ai parte de o buna igiena orala. Detartrajul si periajul profesional te pot ajuta sa iti intretii culoarea naturala a dintilor. In schimb, ingalbenirea sau petele inestetice de pe suprafata dentara nu pot fi inlaturate cu ajutorul interventiilor mentionate. Pentru a avea parte de o dantura cat mai alba este necesar un tratament de albire a dintilor.

Cum iti poate schimba viata albirea dintilor?

Tratamentele de albire a dintilor sunt eficiente si iti vor asigura o dantura sanatoasa alaturi de un zambet impecabil. Dupa o asemenea interventie petele de pe dinti vor fi indepartate cu succes, deoarece se vor folosi substante speciale care actioneaza atat la exteriorul dintelui cat si in profunzimea lui, lucru care din pacate nu poate fi realizat cu o pasta normala de dinti.

In urma unui tratament de albire dantura ta va fi mai frumoasa si va avea parte de un aspect mai sanatos.

In ce consta tratamentul de albire a dintilor?

Tratamentul de albire a dintilor este un procedeu care poate fi realizat doar de medicul stomatolog. Sunt foarte multe modalitati prin care iti poti albi dintii chiar la tine acasa dar rezultatul final nu se va putea compara cu rezultatul pe care medicul stomatolog ti-l poate oferi.

Albirea dentara profesionala se face cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie care iti va garanta un rezultat exceptional doar intr-o singura sedinta. Inainte ca tratamentul sa aiba loc, medicul dentist va realiza o radiografie care il va ajuta sa isi dea seama de starea dintilor si sa iti propuna cea mai potrivita schema de tratament. Procedeul de albire a dintilor se realizeaza prin introducerea unor substante de albire in interiorul dintilor prin intermediul unor mici canale care ulterior vor fi acoperite cu un material care se numeste compozit dentar.

Albirea dentara iti poate transforma viata. Avand dinti mai albi te vei simti mai sigur pe tine si vei putea zambi din nou asa cum o faceai altadata.

WhatsApp chat