3 metode de recuperare a unui dinte pierdut

Iti lipseste un dinte si nu stii care sunt modalitatile prin care il poti inlocui?

Ei bine, nu ar trebui sa-ti faci griji deoarece exista mai multe modalitati prin care poti inlocui un dinte.

Prin urmare, te invitam sa descoperi cele mai comune metode de a recupera un dinte pierdut:

Implantul dentar

Implantul dentar reprezinta cea mai buna solutie de inlocuire a unui dinte pierdut. Este o modalitate de care te vei putea bucura chiar si intreaga viata.
Fie ca este vorba de unul sau mai multi dinti, implantul reprezinta o modalitate sigura care garanteaza o lucrare rezistenta. Implantul dentar propriu zis inlocuieste radacina naturala a dintelui si iti ofera siguranta pe care o doresti. Dupa inserarea implantului de monteaza bontul protetic, acesta fiind elementul de legatura intre implant si viitoarea coroana dentara.

Proteza fixa

Proteza fixa se mai numeste si punte dentara. Pentru a putea beneficia de pe urma acesteia va trebui sa sacrifici dintii invecinati deoarece proteza fixa se va ancora de acestia. Astfel, dintii invecinati vor fi pregatiti prin slefuire, urmand ca la finalul interventiei sa se monteze si pe acestia coroane dentare.
Comparativ cu un implant dentar, aceasta modalitate de recuperare a unui dinte pierdut are o durata de viata mult mai scurta.

Proteza mobila

Este o solutie de recuperare a unui dinte pierdut mult mai accesibila din punct de vedere al bugetului. Proteza este realizata din plastic si imita perfect dintele natural. Avantajele unei astfel de lucrari sunt: arata si functioneaza precum un dinte natural si este o lucrare ieftina de care se poate bucura orice persoana indiferent de situatia sa financiara.
Tu ce ai alege atunci cand vine vorba de a-ti recupera un dinte pierdut?
Noi categoric vom recomanda implantul dentar. Bineinteles, in masura in care bugetul tau este limitat, proteza fixa sau cea mobila pot fi de asemenea solutii demne de luat in calcul.
Daca vrei sa afli si mai milte informatii despre metodele prezentare te rugam sa te programezi la o consultatie specializata.

Ne poti contacta la 0741 66 55 11 sau prin intermediul formularului de contact.

WhatsApp chat